Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden doe je door een mail te sturen of het hiernaast staande contactformulier in te vullen. Je wordt dan teruggebeld voor een telefonische intake. Hierin wordt bepaald of een behandeling binnen Focuz013 voor jou het meest geschikt is, of dat een andere vorm van behandeling of setting meer passend is.

Het is niet gegarandeerd dat het aanmeldformulier veilig wordt verstuurd, hou dus rekening met de informatie die je geeft. Meer vertrouwelijke informatie kan je beter telefonisch geven. Mocht je in behandeling komen dan stuur ik je een beveiligde email verbinding via ZIVVER. Via deze weg kunnen we op een veilige manier gegevens uitwisselen.

Wachttijd (per 1 juni 2024)

Op dit moment heeft Focuz013 een wachttijd van langer dan 6 maanden. De wachtlijst is dan ook op dit moment gesloten.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, dan kan je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Aanmeldformulier